Pagina web oficială a Municipiului Codlea

HAI ÎN TABĂRĂ CU CORTUL PE MUNTELE MĂGURA CODLEI!

Dacă ești iubitor de natură, drumeții, muzică folk, atmosferă medievală și vrei să afli mai multe informații despre Cetatea Neagră construită în sec al-XIII-lea de cavalerii teutoni, ia-ți cortul și vino împreună cu familia și prietenii în tabără la Codlea, jud. Brașov, în perioada 31.08 - 02.09.2018.

De vineri până duminică, poți petrece 3 zile de mișcare, distracție și voie bună, care te vor transpune în vremuri de mult apuse, alături de organizatorii evenimentului, care au pregătit un program complex.

Evenimentul vizează toate categoriile de vârstă și are ca scop principal promovarea obiectivului turistic local Cetatea Neagră, ale cărei ruine pot fi admirate la 980 m altitudine pe Muntele Măgura, dar și promovarea turismului local, a sănătății prin mișcare, dezvoltare culturală, turistică și sportivă.

Sunteți așteptați în număr cât mai mare să vă amplasați cortul alături de noi, în zona special amenajată de lângă Poiana lui Sulică și să petrecem așa cum se cuvine zilele frumoase de vară.

 

Detalii suplimentare:

Asociația Cetatea Neagră 

Tel:0766646451;  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citeşte mai departe ...

Căutăm colaborator pentru traduceri din limba germană

Biblioteca Municipală Codlea caută colaborator în vederea traducerii de cărți despre istoria Codleai din limba germană veche (caractere gotice) în limba română.

Se cere experiență în domeniu și bune cunoștințe de istoria medievală a Transilvaniei.

Traducătorul va trebui să realizeze o traducere cât mai fidelă a textului original, dar și o adaptare corectă a informațiilor, termenilor istorici de specialitate, denumirilor personajelor, de asemenea se va îngriji să ofere note explicative de subsol acolo unde este cazul, astfel încât cititorului să-i fie cât mai ușor să asimileze aceste informații.

Termen pentru depunerea ofertei – 20 septembrie 2018, ora 16, pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Contact: telefon 0268/254.793, e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS