Pagina web oficială a Municipiului Codlea

500 de ani de la Reformă - Expoziție aniversară Martin Luther

500 de ani de la Reformă - Expoziție aniversară Martin Luther

Muzeul Tradițiilor Codlene, găzduiește în perioada 15 - 19.05.2017 expoziția temporară cu titlul „500 de ani de la Reformă”, organizată de Fundația OM România, în parteneriat cu Biserica Evanghelica C.A. din Codlea. 

Anul acesta se împlinesc 500 de ani de când Martin Luther și-a afișat cele 95 de teze la poarta bisericii castelului din Wittenberg.

Deși faptul nu este confirmat istoric, totuși rămâne un eveniment care a schimbat lumea, fiind deci ocazia unei aniversări importante.

Intrarea este liberă și sunt așteptați toți cei care doresc să descopere mai multe despre cele întâmplate atunci și impactul lor în prezent.

AFIȘUL EVENIMENTULUI

 

Citeşte mai departe ...

Clubul jocurilor de societate

„Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim, ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm".

George Bernard Shaw

 

Biblioteca Municipală Codlea, în colaborare cu domnul Dragoș Radu, organizează:

CLUBUL JOCURILOR DE SOCIETATE DIN CODLEA

Clubul jocurilor de societate dorește să provoace toate persoanele cu vârsta de peste 8 ani din Codlea care vor să-și pună la încercare abilitățile strategice într-un mediu organizat și oferă membrilor săi șansa să-și petreacă câteva ore pe lună într-un mod distractiv și plăcut, jucând jocuri de societate.

Întâlnirile au loc săptămânal, în zilele de joi, în intervalul orar 16:00 – 18:00, cu excepția celei de-a doua săptămâni din lună, când întâlnirea se ține miercurea, de la 14:00 – 16:00.

Toți cei care vor să petreacă două ore deconectate de orice sistem media și să se distreze alături de noi, vă așteptăm în sala de lectură de la etajul Bibliotecii Municipale Codlea, strada Lungă nr. 109. Totul constă în dorința de a încerca celebrele jocuri de societate, așa numitele „boardgames”: „Coloniștii din Catan”, „Ticket to Ride”, „Carcassonne”, „Ligretto”, „Qwirkle”, „Ingenious”, șah, Remi, GO și multe altele.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS