Pagina web oficială a Municipiului Codlea

Conferința susținută de ziaristul Grigore Cartianu la Codlea

Conferința susținută de ziaristul Grigore Cartianu la Codlea

Sâmbătă 20 mai, începând cu orele 18.00, la etajul Muzeului Tradițiilor Codlene, va avea loc o conferința susținută de ziaristul Grigore Cartianu, având ca temă: “Crimele Revoluției române. Sângeroasa diversiune a KGB în decembrie 1989”.

Grigore Cartianu, este unul dintre ziariștii cu notorietate mare din România, care a condus redacțiile unor ziare importante (Adevărul, Evenimentul zilei) și a semnat mii de editoriale, interviuri și anchete gazetărești. Este o apariţie frecventă în emisiuni TV, pe teme de maxim interes, iar în prezent este Senior Editor al cotidianului România liberă și realizator al emisiunii zilnice Cronica de noapte, de la Nașul TV. A publicat 8 volume, vândute într-un tiraj total de peste 350.000 de exemplare.

Conferința va fi structurată în două părți: prima parte va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, iar a doua va consta într-un dialog cu publicul, sesiune de întrebări și răspunsuri, iar la final autografe.

Intrarea este liberă.

AFIȘUL EVENIMENTULUI

Citeşte mai departe ...

Lista de cantitati indicatoare rutiere, elemente de sustinere, aditionale etc.

In atasament regasiti lista  cu tipurile de indicatoare rutiere, semne si indicatoare aditionale, elemente de sutinere  pentru care se va depune oferta. Indicatoarele vor fi din tabla de otel vopsita in camp electrostatic cu vopsea reflectorizanta, iar stalpii din teava zincata vor fi, de asemenea, vopsiti in camp electrostatic.

 Oferta de pret va cuprinde pretul de achizitie si transport al fiecarui element plus manopera de montaj, cu recapitulatie inclusa. Preturile se exprima in lei fara TVA.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS