Pagina web oficială a Municipiului Codlea

Clarificare la anunt publicitar SEAP nr 94217/15.05.2017 -,, Lucrari de marcaj rutier"

Urmare a solicitarilor primite de la mai multi operatori  economici, se fac urmatoarele precizari:

1.Cantitatea de marcaje  rutiere ce se pot executa in limita fondurilor alocate la buget a fost estimata de responsabilii cu urmarirea lucrarilor, in baza contractelor derulate in anii anteriori.

2.Pentru compararea ofertelor si alocarea punctajului aferent fiecarei oferte se vor lua in calcul urmatoarele:

a).Pentru pretul ofertei:  tarifele cumulate pentru 1mp marcaj longitudinal culoare alba+1mp marcaj longitudinal culoare rosie+1mp marcaj transversal culoare alba+1mp marcaj transversal culoare rosie

Ofertele vor contine tarife si pentru marcaje de culoare neagra si galbena , insa acelea nu intra in calcului pretului cotat intrucat se efectueaza numai  in mod exceptional (de regula nu au fost uitilizate) Punctaj maxim 60 puncte primeste oferta cu pretul cel mai scazut(care respecta din punct de vedere tehnic cerintele caietului de sarcini). Restul ofertelor primesc punctaj calculat astfele P=(Pmin/Pof )*60, undeP este punctajul, Pmin este pretul ofertei cu pretul cel mai mic, Pof este pretul ofertei.

b).Durata de viata. Se puncteaza garantia acordata lucrarilor. Garantia minima acceptata este de 6 luni. Pentru durate sub 6 luni, oferta se considera neconforma, pentru perioade de 6 luni nu se acorda punctaj. Punctaj maxim, 20 de puncte primeste oferta cu cea mai mare garantie acordata, garantie care se constituie in clauza contractuala.Restul punctajelor se acorda proportional

c). Timpul de interventie se calculeaza in zile, respectiv reprezinta timpul de interventie pentru efectuarea de remedieri in perioada de garantie si se refera la numarul de zile in care se finalizeaza efectuarea de remedieri( nu doar pentru prezentarea pentru constatare a acestora). Punctaj maxim primeste oferta cu cel mai redus numar de zile  pentru timpul de interventie. Restul punctajelor se acorda proportional.

3. Fiind o achizitie directa nu se impun modele de formulare de oferta, fiecare ofertant are liberatea de a depune formularul propriu, cu mentiunea ca formularul trebuie sa cuprinda cel putin informatii referitoare la elementele care se puncteaza si perioada de valabilitate a ofertei.

4.Precizam ca in mod eronat a fost mentionata cifra de afaceri la dotarea tehnica si profesionala. Prin urmare acesta nu va fi un criteriu de calificare care va avea importanta la selectarea ofertantilor.

5. Ofertantii pot opta pentru postarea ofertei in catalog dupa finalizarea selectiei si comunicarea rezultatului, nefiind obligatorie postarea in catalog odata cu transmiteea ofertei, obligatia de a posta revenind numai ofertantului ce se va clasa pe primul loc.

 

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS