Pagina web oficială a Municipiului Codlea

Tabăra anuală EKE, ediția XXVII

Primăria Municipiului Codlea vă aduce la cunoștință că în perioada 30.07-05.08.2018va avea loc Tabăra anuală EKE, ediția XXVII, organizată de SOCIETATEA CARPATINĂ ARDELEANĂ– BRAȘOV, în Zona Maial din Codlea.

La acest eveniment se estimează participarea unui număr de aproximativ 1500 de persoane, dintre care aproximativ 600 vor fi cazați la pensiuni, iar ceilalți în corturile personale. Se apreciază astfel, amplasarea unui număr de 450 de corturi și în jur de 300 de mașini parcate în zona Maial.

Pe durata desfășurării acestui eveniment, NU ESTE ÎNGRĂDIT ACCESUL CĂTRE ZONA MAIAL.

Obiectivele evenimentului sunt:

- Susținerea și promovarea turismului local, dezvoltarea culturală, turistică și sportivă și a sănătății realizate prin mișcare, prin exercitarea tuturor formelor de turism; organizarea de programe pentru tineret; educaţia ecologică a tineretului; organizarea de colocvii, mese rotunde, dezbateri, seminarii, concursuri pe diverse teme; promovarea ecoturismului şi a turismului rural; colaborare cu alte organizaţii din ţara şi din străinătate având scopuri similare;

- Creșterea interesului pentru sport și activități sportive, pentru adoptarea unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor și conștientizarea importanţei activităţii fizice în programul zilnic.

Tot în această perioadă, în incinta Muzeului Tradițiilor Codlene- la etaj, va avea loc o expoziție temporară ce cuprinde 45 de fotografii excepționale, premiate în cadrul Salonului Internațional Foto, ediția XVII.

Expoziția va fi inaugurată în data de 30.07.2018, ora 16:00.

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS